【真题讲解】欢迎来到学阶教育_全国职业教育资格考试培训门户网站!

学阶教育 > 外语类 > 备考 > 真题讲解 > 学位英语考前自主练习题(四)

学位英语考前自主练习题(四)

2019-11-16 未知 www.zkbkjy.com

简述:学位英语 考前自主练习题(四) 一、完成对话(1-10) 学位英语考前自主练习题(四) Joshua: Dad. Allowance day. Can I have my allowance? Father: Oh. I fo

学位英语考前自主练习题(四)
      一、完成对话(1-10)


学位英语考前自主练习题(四)

Joshua: Dad. Allowance day. Can I have my allowance?

Father: Oh. I forgot about that.

Joshua: You ALWAYS forget.

Father: I guess I do. 1__________

Joshua.. Just $13.

Father: Well, I' m not sure if I have that much.

Joshua: Go to the bank. 2__________

Father: Lots of money, uh? Uh, well. I think the bank is closed.

Joshua: Then, what about your secret money jar under your bed?

Father: Oh, I guess I could do that. 3__________

Joshua: I' m going to put some in savings, give some to the poor people, and use the rest to buy books.

Father: Well, that sounds great, Joshua.

1.选择最佳答案( )。

A. So, what are you going to do with the money?

B. You have lots of money.

C. How much do I owe you?

D. Do you have anything in mind?

答案:C

2.选择最佳答案( )。

A. So, what are you going to do with the money?

B. You have lots of money.

C. How much do I owe you?

D. Do you have anything in mind?

答案:B

3.选择最佳答案( )。

A. So, what are you going to do with the money?

B. You have lots of money.

C. How much do I owe you?

D. Do you have anything in mind?

答案:A

Alicia: You look run-down, Brian.

Brian: Yeah. I've been feeling under the weather recently. 4__________ and I still haven' t gotten over it.

Alicia: Well, you want to take sick leave? 5__________

Brian: I guess so. Even though I seem to be over the worst of it, 6__________

Alicia: Yup. Better not.

4.选择最佳答案( )。

A. I caught a bad cold last week.

B. All you need now is a good, long rest.

C. Have you seen the doctor?

D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

答案:A

5.选择最佳答案( )。

A. I caught a bad cold last week.

B. All you need now is a good, long rest.

C. Have you seen the doctor?

D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

答案:D

6.选择最佳答案( )。

A. I caught a bad cold last week.

B. All you need now is a good, long rest.

C. Have you seen the doctor?

D. I don't want to give the bug to anyone in the office.

答案:B

Speaker A: I like watching old movies and I think they are the best.

Speaker B: 7__________ even though they're in black and white. I think a good story is more important than color.

Speaker A: And there was no violence in old movies.

Speaker B: No, there wasn' t. 8__________

Speaker A: They like lots of action.

Speaker B: 9__________

Speaker A: I like to see actors who are like real people.

Speaker B: Like real people with real problems.

Speaker A: 10__________

Speaker B: Yes, but they never make much money.

7.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:D

8.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:C

9.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:A

10.选择最佳答案( )。

A. I like a good story.

B. They still make movies like that.

C. People today don' t like that.

D. I agree with you.

答案:B

二、阅读理解(11-30)

Some psychologists(心理学家) maintain that mental acts such as thinking are not performed in the brain alone, but that one' s muscles also participate. It may be said that we think with our muscles in somewhat the same way that we listen to music with our bodies.

You surely are not surprised to be told that you usually listen to music not only with your ears but with your whole body. Few people can listen to music without moving their body or, more specifically,some part of their body. Often when one listens to a symphonic concert on the radio, he is attracted to direct the orchestra (乐队) even though he knows there is a good conductor on the job.

  练习题      学位英语   

假如你喜欢这篇文章就分享一下吧!分享到:

声明:

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对

内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。